Badkamerrenovaties

Badkamer renovaties

Totale badkamerrenovaties van A tot Z. 

Slechts één aanspreekpunt.

Je nieuwe badkamer in 6 stappen :

  1. Ik luister naar jullie wensen

  2. Gratis offerte

  3. Jullie kiezen je badkamer

  4. Een gedetailleerde planning

  5. Afbraak en plaatsing

  6. Afwerking

Je nieuwe badkamer in 6 stappen :

Ik luister naar jullie wensen

In een vrijblijvend gesprek luister ik naar jullie wensen.  Ik geef advies en we praten over de verschillende mogelijkheden voor jullie badkamer.  Ik beantwoord al je vragen over de technische kant van het renovatieproject.  Dit gaat van energiebesparende technieken tot alle mogelijke afwerkingen met betegeling, Mortex, schilderwerken, enz…

Gratis offerte

Nadat ik alle informatie heb, maak ik een gedetailleerde offerte voor het vernieuwen van je badkamer.  Deze offerte komt samen met een 3 D tekening zodat je perfect weet hoe je nieuwe badkamer er uit zal zien.

Jullie kiezen je badkamer

De volgende stap is aan jullie.  Namelijk het kiezen van de toestellen die je in je nieuwe badkamer wil hebben : van lavabo’s, douche, bad, toilet en kranen tot aan het badkamermeubel en de handdoekrekken.  Heb je alles gekozen, dan zit voor jullie het werk er op.  Nu is het aan mij. 

Een gedetailleerde planning

Ik begin met het opmaken van een gedetailleerde planning zodat alle werken, van afbraak tot oplevering, zonder enige vertraging verlopen.  Omdat ik de volledige renovatie van je badkamer in eigen beheer uitvoer is een perfecte opvolging en snelle oplevering mogelijk.

Afbraak en plaatsing

Indien nodig starten we met de afbraak van je oude badkamer.  Ik zorg ervoor dat al het afval verdwijnt in een container.  Ik controleer ook alle leidingen en afvoeren en vernieuw of verplaats deze indien nodig.

Vloer, wanden en plafond worden onder handen genomen.  Een nieuwe vloer en die keramische wandtegels die je zo mooi vindt?  Een stopcontact verplaatsen of die energievriendelijke inbouwspots plaatsen?  Geen enkel probleem.

Afwerking

Alle badkamertoestellen worden geplaatst en aangesloten.  Voor die op maat gemaakte kast waar je al jaren van droomt werk ik samen met een vaste schrijnwerker.  Ook alle schilderwerken, afwerkingen met Mortex, enz… voer ik uit.  Als laatste worden alle toebehoren zoals handdoekrekken geplaatst. 

Heeft je badkamer een facelift nodig?

Bekijk onze badkamerrenovatie : VOOR & NA

Zelfwerkende patron.

Ook voor de kleinere werken kan u steeds bij mij terecht!

WIM KREYNEN BV

Molenberg 47

2460 Tielen

info@wimkreynen.be

T 0496.653.970